Pre vážnu dopravnú nehodu uzatvorili cestu medzi Kežmarkom a Huncovcami

03.10.2011 Kežmarok

Kežmarok 3. októbra (TASR) – Pre vážnu dopravnú nehodu je úplne uzatvorená cesta 1/67 za mestom Kežmarok, smerom na obec Huncovce. Z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove TASR informovali, že na mieste zasahujú záchranné zložky.
Polícia žiada vodičov o zvýšenú opatrnosť a trpezlivosť. Na mieste sa krátko pred 10. hodinou zrazili dve osobné autá. Bližšie informácie zatiaľ známe nie sú.
 
Doplnené: 
 
Kežmarok 3. októbra (TASR) – Pre vážnu dopravnú nehodu bola úplne uzatvorená cesta 1/67 za mestom Kežmarok, smerom na obec Huncovce. Z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove TASR informovali, že po odstránení následkov nehody je cesta už plne prejazdná.
Na mieste sa krátko pred 10. hodinou zrazili dve osobné autá. Bližšie informácie zatiaľ známe nie sú, príčinu a okolnosti vzniku nehody vyšetruje polícia. 
 
Kežmarok 3. októbra (TASR) – Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes dopoludnia medzi Kežmarkom a Huncovcami, utrpeli zranenie štyri osoby. Na mieste zasahovala aj popradská posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air – Transport Europe (VZZS ATE). Hovorkyňa VZZS ATE Sylvia Galajda informovala, že leteckí záchranári ošetrili 79-ročnú pacientku z Popradu, ktorá pri zrážke troch osobných áut utrpela poranenia viacerých častí tela.
Ženu vrtuľníkom transportovali do popradskej nemocnice. Ostatných zranených previezla posádka pozemnej záchrannej služby. Pre nehodu bola cesta 1/67 medzi Kežmarkom a Huncovcami celkom uzavretá. 
 

Vyberte región